best websites of the world
  • Izaberi raspoloženje
  • Izaberi raspored
  • Izaberi pozadinu
  • Jedinstveno tvoje
Change background Tomislav Bošnjak
by Tomislav Bošnjak
   
Možeš imati svoje vlastite north2 web stranice. Upotrijebiti ćemo tvoju IP adresu i presložiti ih. Presloži moj north2
O NAMA

Dobro došli. Mi smo north2, supermali web studio programerskog mozga i kreativnog srca.

 
PRATI NAŠ RAD

Pridruži nam se na Facebook-u

 
Cedevita

Cedevita

Cedevita je vitaminski instant napitak, te jedan od najprepoznatljivijih brendova u regiji. Svojim je prisustvom u milijunima domova postala sinonim za osvježavajuć, zdrav i svima omiljeni napitak. Kako bi Cedevitu, u njenom novom ruhu prezentirali na najbolji mogući način, napravili smo priličan odmak od stare web stranice. Zahvaljujući otvorenosti klijenta kreativnim rješenjima našeg studia, te koristeći najnovije tehnologije, kvalitetne animacije i tranzicije , novi web lansira Cedevitu izvan okvira tradicije i odaje dojam brenda sa stavom.

 
Hassan Abul Co.

Hassan Abul Co.

Hassan Abul co. je multinacionalna tvrtka iz Kuvajta sa preko 50 godina iskustva​ u izradi i distribuciji luksuznih građevinskih materijala i arhitektonskih proizvoda. Nakon uspješnog odrađenog rebrandinga, imali smo zahtjevan zadatak dizajnirati u potpunosti responzivnu web stranicu koja će dostojno predstavljati korporativne vrijednosti i dugu tradiciju. Naš tim je još jednom dao sve od sebe kako bi razvio web stranicu na koju možemo biti ponosni.

 
Pekara Dubravica

Pekara Dubravica

Pekara Dubravica osnovana je 1961. godine kao obiteljski obrt temeljen na tradicionalnom načinu proizvodnje, a danas se proizvodnja odvija u jednom od najmodernijih pogona u ovom dijelu Europe. Nove, potpuno prilagodljive web stranice koriste horizontalni i vertikalni parallax scroll efekt kojim se korisnik kreće kroz povijest pekare što je odlična uvertira prije pregleda proizvoda, poslovnica i ostalih sadržaja na web stranici. 

 
Presenta Nova

Presenta Nova

Presenta Nova je tvrtka koja razvija i proizvodi proizvode za interijere optičkih trgovina. Sjedište tvrtke i proizvodni pogon nalaze se Zagrebu, a prodajni saloni te podružnice nalaze se još u Njemačkoj i SAD-u. Nakon što smo proveli dan u uredu i pogonu tvrtke, te čuli kako su ih vizija i ambicija doveli do pozicije jednog od vodećih proizvođača optičarskih interijera u svijetu, dobili smo više nego dovoljno inspiracije za dizajn nove web stranice tvrtke.

 
Fumić - biciklistička legenda

Fumić - biciklistička legenda

Ovaj projekt je zanimljiva kombinacija osobnog i poslovnog online brandinga. Web stranicu smo izradili iz temelja za našeg klijenta Bicikli Fumić d.o.o., čiji je vlasnik legendarni hrvatski biciklist Vlado Fumić – 15 puta prvak Jugoslavije.  Odgovorni smo za cijeli koncept, web produkciju, dizajn, copywriting i fotografije. Web je osvojio nagradu za Stranice Dana na Awwwards i nekoliko drugih nagrada za dizajn, na koje smo vrlo ponosni.

 
   
Izdvojeni klijenti
 
 
USLUGE
  • Web stranice i aplikacije
  • Sustavi za upravaljanje sadržajem (CMS)
  • Digitalni identitet i brending
  • Dizajn sučelja
  • Korisničko iskustvo
  • Upravljanje društvenim medijima